Ohhhhhhhhmmmmm

Е… не се сдържах отново.
Миналата седмица имаше group-buy за продуктите на OhmForce. Отстъпката стигна 60%! Как да не се прилъже човек и да не си вземе най-готиния delay, който може да се купи с пари. И покрай него и убийствен distortion. Не че някога съм си падал по мръсния звук особено, ама все пак… 🙂 Примоцията си е примоция.

На всичко отгоре тия франсета OhmForce са егати симпатичните идиоти. Достатъчно е да им се види сайта само. 🙂 А туториала им за OhmBoyz е уникат.

Та докато си играх с новите играчки тая вечер се получи ей туй. Както обикновено може да се очаква ужасен микс 🙂  И както обикновено всичките синтове са Sylenth1. Почти на всеки канал има или OhmBoyz или Ohmicide. Или и двете :-).
Но въпреки всичко, мисля че идейката е готина и има хляб и атмосфера в нея. Само тоя синт дето се включва на края звучи гадно, ама вече е почти 2 и ми се спи ужасно.

Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

5 Comments

 1. Posted November 12, 2008 at 6:03 am | Permalink

  Браво, браво – мен живота ме излекува от аудио софтуера 🙂 определено добра покупка, а демото е много яко браво. Воксенго имат нов слон незнам дали си го видял – много е як 🙂

 2. tuzemec
  Posted November 12, 2008 at 9:20 am | Permalink

  Мерси 😉
  А… незнам новия слон, обаче преди време попаднах на BarricadePro. Върши чудеса (доколкото мога да преценя с моя не особено добре калибриран слух 🙂 ) на смешната цена от 10 EU.

 3. Posted November 12, 2008 at 11:29 am | Permalink

  И дизайна му е много як, но воксенгото знаем какво прави и си струва повечето пари. Доигра ми се на НФС като ти слушам новото демо.

 4. tuzemec
  Posted November 13, 2008 at 11:49 am | Permalink

  Те всичките нови неща на voxengo са с еднакъв и много приятен външен вид. Преди време си взех Crunchessor-a, пак при някакви примоция ;-). Обаче все не мога да му намеря място. Хич не ме бива с компресорите.
  А за демото… мисля тия дни да седна и да го прехвърля в кюбейза и да си поиграя още малко да видим какво ще стане.

 5. Posted November 14, 2008 at 6:56 am | Permalink

  Никак няма да е зле! Аз вече джиткам НФС 🙂 🙂 🙂 В този трак според мен ще трябва да вложиш цялото си умение при миксирането и мастерирането за да има пънч и дисторшън, чисти баси и ненатрапчиви високи, това си е драйв хит!

One Trackback

 1. By Almost Home on December 7, 2008 at 11:57 pm

  […] Преди време бях нахвърлил едно малко демо докато си играя с новите играчки от ohmforce… та още тогава нещо си ми хареса и от време на време ръчкам по него. Чак сега взе да придобива някаква форма и реших да го постна. […]

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

 • Categories

 • Recent Comments

  • Tuzemec: Уф… това беше преди 2 години 🙂 Даже повече. Тогава нямаше обмитявания и митници. След това май...
   2271 days 22 hours
  • Dimitar: Здравей! Имаше ли накакви проблеми с доставката? Трябваше ли да ходиш до митница да ги обезмитяваш?...
   2274 days 9 hours
  • nname: много ревърб си пуснал, може леко да се “опразни” микса за да изпъкнат и ударните инструменти...
   2396 days 6 hours
  • ivan: интернет експлорер 6 не трябва да се маха! защо всички искате да я махнат на мен ми харесва и аз искам да не я...
   2406 days 3 hours
  • nname: продай го за каса уиски на Астрал за поредния им албум 🙂
   2636 days 4 hours
 • RSS Links