Най-разни

Днес имаше проблем с ел. инсталацията в офиса. Та си бях вкъщи. И за пореден път се убедих в правилото, че човек винаги прахосва случайно изпадналото му свободно време. Единственето свястно нещо, което се опитах да направя бе да си платя данъците на апартамента. Обаче се оказа, че това може да стане чак след 1 март. Тъпо. Но поне се разходих малко в приятното временце.  И изгледах няколко епизода на сериали дето бяха изостанали в опашката.
Отдавна не ми беше харесвала серия на Scrubs – но 8×08 (My Lawyer’s in Love) беше много приятна. И това девойче с укелелето (Kate Micucci) ми е страшно сладка. Дано се появи пак в оставащите до края на сериала епизоди.

Нещо не мога да се изкефя много на продълженията на Futurama. Сериала ме кефи много… ама много… сигурно ми е едно от най-любимите неща излизали някога на екран. Обаче трите продължения, които видях досега ми се струват малко разводнени. Сигурно от тях биха станали чудесни серии, ако бяха по 20-на минути. Жалко, че fox са решили да ги реализират в такъв формат – директно на DVD, вместо да се направят нови tv серии. Както и да е. Въпреки всичко – нищо не може да ме разубеди че Bender е най-големия! 🙂

Наскоро успях да прочета и “последен патрул” на Лукяненко. И четирите книги ги изръчках на телефона докато се мотая по градския транспорт с помоща на ReadManiac. Много полезно J2ME програмче за четене. Доста ми харесаха. Патрулите де. Увлекателни са – дори и последният патрул, който сякаш не е писан с голямо желание. Докато го четях, си мислих, че ще е добре да се напише още някое продължение понеже идеята ме кефи. Но като го свърших – реших, че така е по-добре. Всичко да си има край.

Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

 • Categories

 • Recent Comments

  • JordanWatte: Hy there, What we accept here is , a goodoblation Just click on the link underneath to qualify...
   193 days 0 hours
  • Tuzemec: Уф… това беше преди 2 години 🙂 Даже повече. Тогава нямаше обмитявания и митници. След това май...
   2930 days 13 hours
  • Dimitar: Здравей! Имаше ли накакви проблеми с доставката? Трябваше ли да ходиш до митница да ги обезмитяваш?...
   2933 days 0 hours
  • nname: много ревърб си пуснал, може леко да се “опразни” микса за да изпъкнат и ударните инструменти...
   3054 days 20 hours
  • ivan: интернет експлорер 6 не трябва да се маха! защо всички искате да я махнат на мен ми харесва и аз искам да не я...
   3064 days 17 hours
 • RSS Links