Ultimae

ultimaeВ края на ноември си поръчах от ultimae две заглавия, които ми липсваха на CD – “Season 5” на Aes Dana (един от най-най-любимите ми амбиент албуми) и сборния Fahrenheit Project 3. Не за пръв път поръчвам от там и досега съм нямал никакви проблеми. И по инерция си пуснах поръчката с нормална поща (дори не бях обръщал внимание, че има и recommended). Ооообаче до началото на януари дисковете така и не дойдаха. Писах на ultimae и те бяха така добри да пратят дисковете на ново.

Януари се претъркули и дискове пак нямаше. Писах пак, но този път след няколко емайла се разбрахме да ги пратят като recommended пратка.  Поисках да ми пратят за всеки случай ид-то на пратката, с което тя може да се проследява, но по думите им “забелязали сме, че за определени държави е достатъчно само да има проследяващ номер и всичко е наред”.  И… така до днеска, когато дойдоха. Близо месец са пътували от Лион. Мен ми се вижда малко много това. При положение, че съм получавал неща от щатите за под две седмици. Както и да е. “Определена държава” сме за съжаление.

Хората от ultimae бяха адски мили (контактувах предимно със Сара). Не стига, че поеха по-високите пощенски разходи при третото изпращане, но и като “компенсация” са включили в пакетчето и “Movements” на Solar Fields! Нещо което така и така исках да си поръчам. 🙂 Не липсваха и обичайните пощенски картички от обложки на други тяхни албуми и ароматни причъци (досага не съм попадал другаде на толкова приятно ухаещи).

А… сега чакам с нетърпение да излезе и новият албум на H.U.V.A Network 🙂

Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

6 Comments