Do You Wanna Date My Avatar?

Тия дни не мога да спра да се радвам на това видео:

И тък като не съм се впускал много-много в MMO дебрите, и не следя какво става по тия земи, за мен web-сериала The Guild е нещо ново. Добре де… играл съм един ден WoW, ама тва не се брои – даже и героя не беше мой.

Изгледах първите два сезона (сериите са по 5-6 минути) и ми се сториха забавни. Е, не обръщам внимание на моментите, когато играта изглежда аматьорска и като извадена от български сериал. Но героите са симпатични – особено guildmaster-а Vork (плешивия warrior от клипа). И естествено Codex (Felicia Day, която е и продуцент и сценарист) – мноооого ми се сладка 🙂 .

Кефя се, понеже са успели да направят нещо интересно без почти никакъв бюджет. Още в началото на първия сезон са им свършили парите и са успели да го довършат само благодарение на волни пожертвования от фенове през paypal. В едно интервю Felicia Day разказва как някой им пратил 100$ и тя му отговорила с мейл “Are you sure?!”.  Естествено после нещата стават по-лесни след като Microsoft почват да ги спонсорират. 🙂

Познавам хора, които мога да измислят поне толкова добри сценарии, било то на тема гейминг или нещо друго. Надявам се един ден да гледам и тях онлайн и да им се радвам.

Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

3 Comments