Logitech G500

Снощи поради болест се наложи да пенсионирам старото и вярно мишле Logitech MX500. Отказа му лявото бутонче. Завинаги. Мъка.
И днес трябваше на бързо да се запълни празнината. След кратък преглед на пазара Razer Lachesis 4000 ми се стори като много интересно предложение. Plesio ми е на близо до офиса, така че минах от там да я видя. Обаче нещо не ми прилегна много добре в голямата, но инъче нежна ръка. 🙂 Жалко – изглеждаше много черно и секси.

Резервния вариант беше Logitech G500.  Пробвах я и веднага си паснахме идеално! Единственото дето малко беше на път да ме разубеди беше леката шаренийка по горната част (т.е. гърба). Но пък всичко друго си е почти перфектно. Има си една камара екстрички, но това дето направо ме разби беше… хм… пълнителя в който може да се нареждат едни малки тежести, с които да се регулира тежестта на мишока.
Освен това има и два варианта на работа на теркелцето – единият стандартен, а другия освобождава някакъв механизъм вътре и по този начин може да се скролира много бързо.

За да няма само положителни неща (природата не търпи нищо идеално) – може да се обележи, че scroll wheel-а се натиска мааалко трудно. Та… това май е единствения минус за който се сещам след около ден работа.

И накрая само с две думи – “много” и “доволен”. 🙂

Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post. Post a comment or leave a trackback: Trackback URL.

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

 • Categories

 • Recent Comments

  • JordanWatte: Hy there, What we accept here is , a goodoblation Just click on the link underneath to qualify...
   54 days 5 hours
  • Tuzemec: Уф… това беше преди 2 години 🙂 Даже повече. Тогава нямаше обмитявания и митници. След това май...
   2791 days 17 hours
  • Dimitar: Здравей! Имаше ли накакви проблеми с доставката? Трябваше ли да ходиш до митница да ги обезмитяваш?...
   2794 days 4 hours
  • nname: много ревърб си пуснал, може леко да се “опразни” микса за да изпъкнат и ударните инструменти...
   2916 days 1 hour
  • ivan: интернет експлорер 6 не трябва да се маха! защо всички искате да я махнат на мен ми харесва и аз искам да не я...
   2925 days 22 hours
 • RSS Links